Vásárlói tájékoztató

Vásárlási információk

fillzenpartnerEz az oldal független partner Dukovitsné Wieland Piroska ajánlói weboldala. A Fillzen központi weboldala itt érhető el: IDE KATTINTVA  lehetőséged van  egy kötelezettségtől mentes fogyasztói Klub tagjának lenni. Ez azt az előnyt nyújtja neked, hogy lehetőséged nyílik sokkal kedvezőbb árakon vásárolni. (Első vásárlásoddal válsz Klub taggá).

A Fillzen áruházban az alábbi árkedvezmények közül választhatsz.

Ha viszont az egészségmester.com weblapon is jártál már és ki is választottad a terméket akkor a gyors rendeléshez IDE KATTINTVA jutsz el.

A Fillzen fő webáruházába jutsz, ott válaszd az új vásárló vagyok gombot.

  1. Első és a többi vásárláskor is értékhatár megkötöttségek nélkül vásárolhatsz, azonnal Fillzen fogyasztói klubtaggá válhatsz.
  2. Ha viszont az első alkalommal  30 pontért vásárolsz, azonnaltól jár neked a kedvezmény és olcsóbban tudsz vásárolni.
  3. A kedvezmény mértéke a 20% kedvezmény fölé is emelhető, az ajánlásoktól függően, akár jutalék formájában is.
  4. További Klubtagsági előnyökről az Egészségmester üzleti levelekben tudlak tájékoztatni, bármikor egy kattintással kérheted.

Kiválaszthatod, hogy átutalással vagy utánvéttel kívánsz fizetni majd e-mailben kapsz egy proforma számlát melyen a befizetéshez szükséges információkat is megtalálod.

  • Ha utalással fizetsz a közleményben a proforma számla számát és neved tüntesd fel!
  • Átutalás után összeállítják a csomagodat és kb 2 napon belül át is veheted.
  • Utánvétes vásárlásnál csak átvételkor kell fizetned. Dokumentumokat a csomagban találod.
  • Termék szállítása, fizetés, számlázás a Fillzen feladata. Erről tájékoztatást a Fillzen weboldalon olvashatsz.

 

Csak, hogy lásd a valós Klub Kedvezményeket, íme a RevoSlim ára, mint fent említettem attól függ milyen vásárlói státusszal regisztrálsz.

vonal kek 630 5Tájékozódj az oldalon a Fillzen további termékei között, étrendedet bővítsd ki velük. Ezek az alapélelmek azonban nem helyettesítik a gyógyító orvost.
Abban segítenek, hogy az egészségért és szépségért otthon mi magunk is tehetünk.
Én is, és mostantól Te is!

megr webáruház gomb piros 200 39A Fillzen webáruházba jutsz. Válaszd ki a RevoSlim shak-et vagy más szimpatikus terméket.


megr blogertesitest kerek gomb piros 200 40Ha szeretnél a társ-oldalam, az EgeszsegMester.com blog bejegyzéseiről értesülni, akkor kérd a Házi Egészségőr magazint. Hírlevélben értesítelek a friss blogbejegyzésekről.

Szeretettel WiPiroska
30/596-4021,
wiprelax@gmail.com