Javaslatom a RevoSlim fogyókúra program, ételreceptek

A fogyókúrás készítmények jó része az előző  cikkben ismertetett fő problémák közül csupán egyre, kettőre ad megoldást, így nem várható tartós, egészséges fogyás.

Ráadásul vajmi kevés eredmény várható azoktól a fogyasztószerektől amelyek kitöltik ugyan a gyomrot azonban nyomelemmel, vitaminnal és egyéb szükséges anyagokkal nem megfelelően segítik a szervezetet.

A webáruházra kattintva a Fillzen központi oldalán is találsz információt és tudod megvásrolni a RevoSlim fogyasztó italport.

De itt a videókból is megnézheted első kézből a beszámolókat és a hozzátett, értékes tapasztalatokat.
Hogyan csökkenti az éhséget a RevoSlim       

Hogyan fogyaszd?

Az első hónapban a reggelit és a vacsorát váltsd ki a Fillzen RevoSlim shake-el, ami
az adagolási útmutató szerint elkészítve teljes értékű étkezés kiváltó táplálék.
Tartalmaz minden olyan vitamint, nyomelemet és ásványi anyagot ami a szervezeted működéséhez szükséges.

A második hónapban javasolt még mind a reggelit, mind a vacsorát kiváltanod a RevoSlim shake-kel. Ha mégis úgy döntesz, hogy elegendő csak az egyik étkezést kiváltanod, akkor is figyelj arra, hogy a többi étkezéskor az étkezési szabályokat továbbra is tartsd be!

A harmadik hónapban is folytathatod mindkét étkezésed kiváltását, ám ha eddigre már elérted a kívánt súlyodat, akkor az elért eredményed stabilizálására javasolt az egyik étkezést továbbra is kiváltanod.

Utána, ha nagyobb súlytöbbleted van, akkor a megfelelő súly eléréséig folytathatod az egy vagy két étkezés kiváltását. Ha elérted a kívánt súlyodat, akkor az eredményed stabilizálásához ajánlott még egy hónapig a napi egy étkezést kiváltanod a RevoSlim shaek-el.

Étkezési tippek, receptek
A rostdús, nyers étrendnek számos előnye van, beleértve a súlycsökkenést, a szebb bőrt, a jobb emésztést, az energiával való feltöltődést és a jobb egészségi állapotot!
Fogyassz valóságos ételeket, kerüld az E származékokat tartalmazó feldolgozott cuccokat.
Egyél sok sok zöldséget, salátát, ehetsz paprikát paradicsomot, nyersen vagy leves formájában. Aztán bármilyen, fehérje tartalmú ételt ehetsz, (csirke, sertés, marha, liba, bárány, sajt, sovány felvágott, sonka)

Ebédre szintén a fehérje tartalmú ételeket részesítsd előnyben, hozzá nyers zöldféléket, salátákkal, cukormentes öntettel. Dúsíthatod babbal, lencsével. Rászokhatsz főételként az  egytálételekre, salátákkal.
Ha szeretnél kenyeret enni, akár készíthetsz is saját magadnak gluténmentes kenyeret. Eleinte izgalmas kisérletezés azután kellemes kulináris élvezet és öröm a lelkednek, hogy magad csináltad.

Ha megéhezel, egy szelet szénhidrát csökkentett gluténmentes kenyeret vékonyan vajazz meg, sovány felvágottal, zöldfélével csak annyit egyél, hogy még jóllakás előtt abbahagyd.

Az édességtilalom nagy szívás ezért ide ollóztam a Fillzen RevoSlim oldaláról számodra néhány desszert elkészítését. 🙂
Igazán szépek és finomak és neked is néha megengedhetők.

A kúra alatt is és mindíg fogyassz elég folyadékot, teát vizet.
Legalább 2 liter vizet igyál!

Kezd el a RevoSlim shake fogyókúrádat most, kiegészítve azokkal az ételekkel amiknek a GI indexe (táblázat itt) legalább 45% alatti.

 

 

Jó szívvel ajánlom Neked a RevoSlim shak-et ha szeretnél pár kilótól megszabadulni.
Szeretettel: Piroska

Written by wiprelax