Kapcsolat

Ha kérdésed van írj bátran a wiprelax kukac gmail.com címre. 

Sok éve azt tapasztalom, hogy ha természetes, igazi élelmekkel etetjük magunkat, akkor is szükségünk van étrend kiegészítőkre.  Vannak olyan termékek melyeket folyamatosan szedünk, eszünk, iszunk és akár arcomra is kenem mint pl. a kollagénes arcpakolást.

Sok receptem van, van ami tányérodba, poharadba való de van olyan is ami arcpakolásra vagy épp fogyást segítő tipp. Szívesen megosztom veled ha kéred.
Kattints ide erre az oldalra, add meg a neved és email címedet, először kapsz egy videót majd heti, kétheti hírlevélben a tippeket.

Van mit ajánlanom a számodra miután mi már használjuk és tapasztaljuk ezeknek az előnyeit.
Jó szívvel ajánlom számodra is. –>>Energia, vitalitás, egészséges fogyás, egészséges tiszta belső. Bizonyíték erre a nagyon kedves de ritkán látott háziorvosom. 🙂

Egyik lányom épp ma említette, hogy mennyire örül, hogy évek óta nem volt még csak torokgyulladása sem.
11156979_839397799483621_1381274256_nKívánom, hogy ez a te családodban is így legyen. Ehhez segítettek nekünk és segítenek ma is ezek a kiváló termékek. De ne feledd, ha beteg vagy azonnal keresd fel az orvosodat mert ezen az oldalon vagy más oldalamon ajánlottak nem helyettesítik a szakorvost sem pedig a kiegyensúlyozott táplálékot. Ha nem vagy meggyőződve, hogy mire van szüksége a szervezetednek, kérjed a háziorvosod véleményét.

Én megtettem, így ha lehet Te is bátran keverd az ételedbe, kend a bőrödre, reggeli kávédra is figyelj, Reggelizz házi propre joghurtból készített, lecitinnel vagy kollagénnel megbolondított C-vitaminos műzlit és ha fogyni szeretnél, a RevoSlim shak-et.

Legyél saját, és a családod EgészségMestere,
és edd magad egészségesre!

 

Az itt ajánlott termékeket felelősséggel és szeretettel ajánlom a lakásodba, bőrödre, konyhádba, asztalotokra vagy egészséges fogyásodra!
WiPiroska
30/596-4021
wiprelax@gmail.com